Tinto de verano

Beging deze maand zat ik met mijn man heerlijk op het zonnige eiland Fuerteventura te genieten van onze (late) huwelijksreis. Nog heerlijk nagenietend van de 10 fijne dagen is mijn blog er een beetje bij ingeschoten. Natuurlijk komt er nog een stuk op mijn blog te staan over alle leuke restaurants die we op het Canarische eiland hebben bezocht. Voor nu heb ik een lekker en makkelijk recept voor een zomers drankje om ondanks het niet zo geweldige weer hier in Nederland toch het vakantiegevoel nog een beetje vast te houden.

Tinto de verano:

ingrediƫnten:

  • 1 deel (goedkope) rode wijn
  • 1 deel 7-up of soortgelijke frisdrank (wij gebruikten een goedkope versie waarvan ik de naam niet meer weet)
  • 1 half schijfje citroen per glas

Bereidingswijze:

Vul een groot (wijn) glas voor de helft met rode wijn en schenk hierna verder vol met de frisdrank. Indien gewenst voeg je een schijfje citroen toe.

tinto de verano

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *