hazelnootpasta

Geen melk betekent helaas ook geen Nutella. Iedereen die mij goed kent weet dat dit een serieuze verslaving van mij is. Twee weken zonder was dan ook echt geen optie. Deze zelfgemaakte hazelnootpasta heeft veel meer een hazelnootsmaak dan Nutella en is veel gezonder.

ingrediƫnten:

  • 100 gram hazelnoten
  • 2 el cacaopoeder
  • 1,5 el honing
  • 1 volle tl cocosolie

Bereidingswijze:

Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan of in de oven.

Maal vervolgens de afgekoelde hazelnoten fijn in een keukenmachine. Laat deze draaien totdat er een pasta ontstaat. Voeg nu de andere ingrediƫnten toe en laat nogmaals een paar minuten draaien. Voeg indien nodig meer olie of honing toe.

Bewaar in een schone en goed afsluitbare pot (ongeveer 2 weken).

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *