(mini) wraps met gerookte zalm en honing mosterd dressing

Omdat ik twee weken een volledig koemelk vrij dieet volg moet ik veel beter nadenken bij wat ik eet. Om niet te veel na te denken bij wat ik niet kan eten maak ik allerlei lekkere gerechtjes. Mijn favoriete ingrediƫnt deze weken is gerookte zalm. Meestal laat ik deze liggen omdat het toch best wel duur is. Deze mini wraps met sla, gerookte zalm en een honing mosterd dressing laten mij echt helemaal vergeten dat ik een koemelkvrij dieet volg.

Ingrediƫnten: voor 2 mini wraps (of 1 grote)

  • 2 mini wraps (of 1 grote)
  • 4 blaadjes kropsla
  • 2 plakjes gerookte zalm
  • extra vierge olijfolie
  • citroen (sap)
  • dijonmosterd
  • vloeibare honing
  • gedroogde dille
  • handje pijnboompitten

Bereidingswijze:

Was en droog de blaadjes sla.

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

Maak de dressing. Meng olijfolie, mosterd, honing een drupje citroensap en een mespuntje gedroogde dille door elkaar (olie, mosterd en honing heb ik niet afgemeten omdat ik maar een heel klein beetje maakte).

Beleg de wraps met 2 blaadjes sla, 1 plakje gerookte zalm en druppel er een beetje van de dressing over. Rol de wraps op en snij doormidden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *