Ouwehands dierenpark en La Place

Via social deal kochten wij drie tickets voor ouwehands dierenpark in Rhenen. Deze kosten slechts 15 euro per stuk (normaal prijs in de vakantie is 25 euro per persoon).

Mijn zusje Nicole wou altijd al eens zien waar Zoop precies is opgenomen en natuurlijk waren de reuzenpanda’s ook een reden om hier naartoe te gaan.

Lekker eten is op zulke dagen voor mij nogal een uitdaging, maar gelukkig is het dit keer goed gelukt.

’s ochtends ontbeten we bij de La Place in het Harde (deze zit bijna direct aan de A28)
We hadden het geluk dat we door de La Place extra’s kaart 1 ontbijtje gratis kregen.

Het La Place ontbijt was weer tiptop in orde (alleen de tonijnsalade was echt helemaal nier lekker en stonk). We hadden gekookte eitjes, broodjes, croissants, chocolade broodjes, beenham, roomkaas en alle drie een heerlijke cappuccino en dat voor nog geen 9 euro.

Om 11 uur kwamen we aan bij ouwehands. Het wachten in de rij duurde wel even (ondanks dat we de kaartjes al bij ons hadden, maar het was ook erg druk).

Ouwehands is een prachtig dierenpark. Het pandaverblijf is echt super mooi.

IMG_4437

Hier zit ook een Pandasia restaurant. Zo’n goed restaurant heb je niet bij veel dierentuinen of pretparken. Het is sfeervol ingericht en erg schoon en netjes. We namen een karamel latte macchiato met een 5spices cookie en Nicole koos voor een kipsaté. Het koekje smaakte naar taaitaai en dit is helaas niet zo mijn ding maar de latte was echt heerlijk evenals de kipsaté. Ook zijn de toiletten hier een stuk ruimer en schoner dan elders in het park. Je loopt van hier gemakkelijk door naar de panda souvenirshop.

kipsaté Pandasia restaurant Ouwehands dierenpark Rhenen

Eerst zaten beide panda’s binnen en waren ze een beetje moeilijk te zien, maar toen wij klaar waren met eten zaten de panda’s buiten. Super leuk om deze reuzenpanda’s in het echt te zien.

reuzenpanda (Ouwehands dierenpark Rhenen)

Later op de dag besloten we nog even een patatje te delen bij het jungle restaurant. Dit was helaas een minder groot succes als het Pandasia restaurant. Er was een gigantische rij en het duurde dus heel erg lang. Het was er een stuk minder schoon en de frites waren erg vet en duur. Wij waren dus blij dat we hadden besloten om niet ieder een eigen portie te nemen.

Gelukkig maakten alle mooie dieren die we daarna nog zagen het meteen weer helemaal goed. We sloten af met het aquarium en als allerlaatste de souvenirshop waar Nicole nog een Zoop dvd kocht.

 

We gingen redelijk op tijd weer richting huis en daarom zaten we ook vroeg aan het avond eten. Dit aten we weer bij dezelfde La Place als op de heenweg omdat dit voor ons op de route is. Nicole nam het nieuwe kindermenu. We hadden een bon uit het jumbo boekje geknipt waarmee we bij besteding van 10 euro een kindermenu gratis kregen.

Rinse en ik deelden een pizza en salade en Nicole nam er nog een portie frietjes bij.

De burger was volgens Nicole de beste die ze ooit had gegeten en hij was inderdaad erg lekker. Ook onze pizza caprese was heel goed.

Rinse en ik namen allebei nog een koffie na en deelden een schuimgebakje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *