Fuerteventura hotspots: Bonito gastrobar

Bonito gastrobar in el Cotillo is vrij nieuw. Vorig jaar zat hij er nog niet, maar afgelopen zomer hebben Rinse en ik hier heerlijk gegeten. Bonito zit vlak bij het strand en ook het meubilair heeft een strandtent sfeer. Ze hebben de gerechten met krijt op borden staan in het Engels en Spaans. Sommige gerechten staan er langer op en andere wisselen vaak.
We vonden Bonito doordat dit restaurant naast Mil Deseos zit een plek waar wij op vakantie regelmatig ontbijten of lunchen. Bonito is wat mij betreft echt een nieuwe hotspot op Fuerteventura

Bonito gastrobar zit op een ideale plek dicht bij het strand in el Cotillo. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook zijn er in dit straatje een paar leuke (kleine) winkeltjes.

Op de kaart staan Spaanse en Italiaanse gerechten. Er staan bij Bonito vooral veel vis en zeevrucht gerechten op de kaart.

In de bediening werkt een erg vriendelijke dame en af en toe kun je de keuken inkijken waar het er zeer schoon uitziet.

Rinse en ik aten hier knoflook garnalen (Canarische specialiteit), vis spiesjes en fritto misto. Alles was heel erg lekker en en de borden waren simpel maar mooi opgemaakt. De rode wijn vonden wij ook goed en het water is zoals bij de meeste restaurants op Fuerteventura erg goedkoop (handig tegen een zonnesteek).

De prijzen zijn goed in verhouding met de kwaliteit en in vergelijk met Nederland zijn ze best goedkoop. Wil je echt een goedkope hap dan kun je beter naar Mil Deseos ernaast gaan, ook voor een nagerecht kun je daar trouwens prima terecht.

Adres: Calle la Gomera

Fuerteventura hotspot: Bonito gastrobar el Cotillo
Calle la Gomera

Kijk voor meer informatie over Fuerteventura ook eens op onze (Engelstalige) website www.fuertefeelings.com.

0 reacties op “Fuerteventura hotspots: Bonito gastrobar”

  1. Pingback: 10 dingen die je moet proeven op Fuerteventura |

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *