Fuerteventura hotspots: La Sombra

Op deze plek midden in Betancuria (de oude hoofdstad van Fuerteventura) at ik de aller lekkerste hamburger ever! De plek is nog niet heel erg bekend bij het grotere publiek, maar als ze op deze manier door gaan verandert dat vast snel.

Midden in Betancuria is een prachtige groene oase gecreëerd met tal van gezellige plekjes. De kaart is niet heel uitgebreid, maar wat ze doen dat doen ze goed.

Rinse en ik aten hier allebei een heerlijke hamburger met geitenkaas en een zelfgemaakte saus van cactus (hoe speciaal klinkt dat) ook om je heen zie je tal van verschillende cactussen staan. Gelukkig zijn er genoeg schaduw plekjes want het kan hier erg heet worden.

De prijzen zijn redelijk en de bediening is vriendelijk. La Sombra is pas geopend in 2018 en dus nog vrij nieuw. Als je op Fuerteventura bent mag je een bezoek aan de oude hoofdstad Betancuria absoluut niet overslaan en ook een bezoek aan La Sombra hoort daar vanaf nu gewoon bij!

Calle Alcalde Carmelo Silvera (midden in Betancuria)

voor 25 euro kun je hier met z’n tweeën goed lunchen inclusief een drankje.

Je kunt hier ook vegetarisch en volgens mij zelfs veganistisch eten.

Kijk voor meer informatie over Fuerteventura ook eens op onze (Engelstalige) website www.fuertefeelings.com.

0 reacties op “Fuerteventura hotspots: La Sombra”

  1. Pingback: Fuerteventura hotspots: Hamburguesa Que te Cagas. |

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *