Fuerteventura hotspots: Hamburguesa Que te Cagas.

Helaas is dit restaurant gesloten!
Hamburguesa Que te Cagas is een super leuk hamburgertentje/restaurantje midden in Corralejo. Op het plein waar dit restaurant tegenwoordig zit is (in het hoogseizoen) iedere avond live muziek. De burgers zijn er erg lekker en de sfeer is relaxed.

Hamburguesa Que te Cagas stond al langer op mijn lijstje maar in 2017 zijn we hier niet aan toe gekomen. Hamburguesa Que te Cagas zat eerst aan de hoofdstraat in Corralejo en zit nu al een tijdje op het gezellig Muziekplein. Wat betreft locatie zijn ze er erg op vooruit gegaan. Het restaurant is nu ook een stukje groter.

Hamburguese Que te Cagas is een laagdrempelig en gezellig restaurant waar voornamelijk hamburgers worden geserveerd.

Je vindt hier allerlei verschillende soorten hamburgers en de broodjes bakken ze zelf!

Rinse en ik kozen voor een pittige Mexicaanse hamburger (ondanks de waarschuwing dat pittig ook echt pittig was). Helaas was deze inderdaad een beetje te scherp voor ons. Toch was het vlees goed bereid en de zelf gebakken broodjes smaakten heerlijk.

Fuerteventura hotspots: Hamburguesa Que te Cagas. Corralejo.

De volgende keer zou ik een andere burger kiezen, maar ze hebben ook genoeg keuze dus dat is geen probleem.

Voor de sfeer die hier heerst zou ik absoluut nog een keer terugkomen naar Hamburguesa Que te Cagas. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Dit restaurant is namelijk niet erg duur. Zeker niet voor de toplocatie met live muziek.

Ook hier kun je heerlijke hamburgers eten op Fuerteventura:

Fuerteventura is één van de Canarische eilanden en stal in 2017 mijn hart tijdens onze huwelijksreis. Er staan dus ook al heel wat artikelen over dit prachtige Spaanse eiland op mijn blog. Hopelijk kan ik snel weer terug naar Fuerteventura om meer leuke plekken voor jullie te ontdekken.

Ben jij al eens op Fuerteventura geweest? Lijkt het je wel of geen leuke vakantie plek? Heb je nog een tip voor mij over Fuerteventura of heb je juist een vraag aan mij over Fuerteventura? Laat gerust een comment achter, dat vind ik erg leuk!

Kijk voor meer informatie over Fuerteventura ook eens op onze (Engelstalige) website www.fuertefeelings.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *